0 1 1 1	Tuesday 28th Nov (Day1)					Wednesday 29th Nov (Day2)			
Schedule	Session Title	Agenda/Activity	Presenter/Speaker	Facilitator	Schedule 8:00	Session Title	Agenda/Activity Presenter/Speaker	Facilitator	
8:30-9:00 (30min)	Registration								
9:00-9:10 9:10-9:20		Opening Remarks Introduction	Recipient Organization Michitaro Nakai (ADBI)	-			Departure 8:00 (Century Park Hotel) for Prachin Buri		
9:20-10:00 (40min)	Opening Session	Introduction of the recipient organization	From DWR	NARBO Secretariat			Province		
10:00-10:50 (50min)	Special lecture	Groundwater management	Masayuki Sato, Deputy Director, Department of Water Resources, MLIT	NARBO Secretariat	10:00-10:45		Arrival in Prachin Buri Province Water Evaluation and Planning System (WEAP Model) and Water Allocation n Bang Pakong River Basin by Water Resources Regional Office 6 (about 45 minutes)		
		Br	eak		10:45-11:00		Break		
11:10-12:10 (60min)		Short report on information dissemination and discussion in participants' countries	Each participant (10minitues for each participant)	NARBO Secretariat	11:00-12:00		Meeting with Bang Pakong River Basin Sub- Committee at Prachinburi City Hall		
12:00-13:00	00-13:00 Lunch								
13:00-14:30	Session 2: Review of the former workshops (1) – First Half		Each participant (30minitues for each country)	3 persons 1 from Secretariat 1 from Core Members 1 from Thailand	13:00-13:45	Field Visit	Depart for the Khlong Tha Dan Dam Project in Nayok Province		
		Q&A Presentation from Philippines Q&A			13:45-14:30		Arrival in Nayok Province Briefing the Khlong Tha Dan Dam Project by Royal Irrigation Department (About 45 minutes)		
14:30-14:40 14:40-16:10		Br Presentation from	eak I	•	14:30-14:45		Break		
14.40 10.10	Session 2: Review of the former workshops (1) – Latter Half	Indonesia Q&A Presentation from Sri Lanka Q&A Presentation from Lao PDR Q&A	Each participant (30minutes for each participant)	3 persons 1 from Secretariat 1 from Core Members 1 from Thailand	14:45-16:30		Field visit the Khlong Tha Dan Dam Project		
16:10-16:20		Br	eak						
16:20-17:00 (40min)	Presentation from Japan	Japanese River Law	Michitaro Nakai (ADBI)	NARBO Secretariat	16:30-18:30		Departure for Century Park Hotel (Arrival at about		
17:10-17:30	Message from Secretariat (Information on field trips etc.,)		Thailand organizational committee				18:30)		

C.I. II	Thursday 30th Nov (Day3)					Friday 1st Dec (Day4)				
Schedule	Session Title	Agenda/Activity	Presenter/Speaker	Facilitator	Schedule	Session Title	Agenda/Activity	Presenter/Speaker	Facilitator	
9:00-12:00		Presentation from Thailand (9:00-9:30) Discussion for Thailand			9:00-9:50	Presentation from Japan	Review of the session 2 & 3		NARBO Secretariat	
		(9:30-10:00)			9:50-10:00		Br	eak	<u>.</u>	
	Session 3: Review of the former workshops (2) – First Half	Presentation from Vietnam (10:00-10:30) Discussion for Vietnam (10:30-11:00) Presentation from Philippines (11:00-11:30) Discussion for Philippines (11:30-12:00)	Each participant (30minutes for presentation, 30minute for discussion)	3 persons 1 from Secretariat 1 from Core Members 1 from Thailand	10:00-12:00		Internal discussion toward the revision of the discussion materials		NARBO Secretariat	
12:00-13:00					12:00-13:00			<u> </u>		
	Lunch					Lunch at the workshop venue				
13:00-16:00	Session 3: Review of the former workshops (2) – Latter Half	(14:00-14:30)	Each participant (30minutes for presentation, 30minute for discussion)	3 persons 1 from Secretariat 1 from Core Members 1 from Thailand	13:00-15:00	Session 5: Presentation on the revision of the discussion materials	Report on the outcome of the internal discussion in the Session 4	Each participant	NARBO Secretariat	
		Presentation from Lao			15:00-15:10		Br	eak		
		PDR (15:00-15:30) Discussion for Lao PDR (15:30-16:00)	-		15:10-16:00		Toward the next workshop	Michitaro Nakai (ADBI)	NARBO Secretariat	
							Closing remarks and other	TBD	TBD	
							Farewe	ell Party		